Tieni Kuuttareen🌙

 Hei! Minä olen Marjo Hautaluoma ja asun Etelä-Pohjanmaalla Ilvesjoella joka kuuluu Kurikkaan. Minulla on lähihoitajan koulutus ja pitkä työhistoria takana niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidonkin saralta. Valmistuin AK Vyöhyketerapeutiksi  keväällä 2019 ja olen tehnyt hoitoja jo v. 2018 lähtien. 

Kiinnostukseni vyöhyketerapiaan ja vaihtoehtohoitoihin on perua vuosien takaa.  Oma, jo edesmennyt äitini oli perehtynyt vyöhykehoitoihin ja erilaisiin luontaishoitoihin jo silloin, kun niistä ei vielä juuri puhuttuakaan näin paljon kuin nyt. Kun perhetilanteeni salli, lähdin vihdoinkin opiskelemaan vyöhyketerapiaa ja se vei kyllä ihan heti mennessään. Jo ensimmäisestä opiskelu viikonlopusta tiesin että tämä on asia josta tulen nauttimaan ja josta tulen saamaan paljon energiaa elämääni ja antamaan sitä myös muille. 

Opiskeluni perustui perinteiseen Kiinalaiseen lääketieteeseen ja energialääketieteen oppeihin josta jäi myös suuri into opiskella aiheesta lisää.  Elementti -teoria,  meridiaanit ja akupisteet sekä ravinto-oppi kuuluvat opittuihin asioihin vyöhyketerapia-opiskeluissani.  Opiskelin AK vyöhyketerapeutiksi AK Luontaisterapiaopiston alaisena. Gua sha-hoitoa olen käynyt kouluttautumassa Helsingissä Super Fiiliksessä.  Myös muita lyhyempiä koulutuksia käyn koko ajan kehittyäkseni lisää. Saan käyttää AK Vyöhyketerapeutti- titteliä joka kertoo myös koulutuksen laajuuden. AK tarkoittaa ammattiin koulutettua.  Hermoratahierojaksi valmistuin joulukuussa 2022, joka on jo nyt yksi suosituimmista Kuuttaren hoidoista. 

Hoitola

Hoitolani sijaitsee Ilvesjoella Jalasjärvellä, lähellä Karviaa sekä kauhajokea. Olen sisustellut ja tuunaillut tämän kevään 2020 entiseen Länsikallion kaupparakennukseen hoitotiloja.  Rakennukseen liittyy paljon nostalgisia muistoja monelle ihmiselle. Myös minulle.  Rakennuksessa on ollut kauppa, baari, leipomo ja posti.  Olen yrittänyt säilyttää paikan vanhan hyvän fiiliksen joten hoitolani on retrohenkinen joka toivottavasti tuo kaikille iloisen ja ehkä hieman nostalgisenkin mielen. 

Kuutar

Kuutar nimi tulee meidän omasta  kansalliseepoksesta Kalevalasta ja on kuun jumalatar ja Päivättären toveri. Päivätär ja Kuutar omistavat kuun kultaa ja auringon hopeaa, joita näkyy kuun ja auringon hohteessa. Kalevala on aina inspiroinut minua ja kuuhulluna ei voinut muuta nimeä ollakkaan kuin Kuutar.  Kuutar edustaa minulle myös luonnonmytologiaa ja sitä mystiikkaa ja voimaa, mitä luonto ja näkymätön energia meille tarjoaa.

Toiminimi Kuutar on perustettu tammikuussa täydenkuun ja superkuun loistavana päivänä 21.1.2019.                                                                    Tietenkin.


Tervetuloa hoitoihin! Sähköiseen ajanvaraukseen pääset sivujeni lopusta. Jos et löydä sopivaa aikaa niin soita minulle!Varaa aikaa itsellesi